IMG_7543
30.10.2017

Yhteys kotiin -hanke mukana Kelan etäkuntoutustyöpajassa

Säätiömme Yhteys kotiin - Kuntoutuksen tulokset arkeen videoyhteyden avulla kehittämishanke oli mukana 25.10.2017 Kelan järjestämässä etäkuntoutustyöpajassa. Säätiötä työpajassa edusti Niina Hakala ja Miia Saarimäki.

Kela on kutsui koolle kaikki 14  Etäkuntoutus -hankkeen projektia jakamaan kokemuksiaan etäkuntoutuksen toteuttamisesta erilaisten asiakasryhmien kanssa. Etäkuntoutustyöpajassa vaihdettin kokemuksia etäkuntoutuksen käytännön toteuttamisesta ja erilaisista teknisistä ratkaisuista ja haasteista. Lisäksi pohditiin etäkuntoutukseen liittyviä asenteita niin asiakkaiden kuin ammattilaistenkin näkökulmasta. Kelan Etäkuntoutus -hankkeen tarkoituksena on Kelan kuntoutuspalveluiden kehittäminen siten, että tulevaisuudessa asiakkailla on mahdollisuus osallistua Kelan kuntoutuspalveluihin etäteknologian välityksellä.
 
Yhteys kotiin -kehittämishanke on kerännyt kokemuksia etäkuntoutuksesta osana perhekuntoutusta jo alkuvuodesta 2017 asti. Perheet ovat lähteneet ennakkoluulottomasti ja rohkeasti mukaan hankkeeseen. Etäkuntoutus on auttanut vanhempia asettumaan kiireettömästi omasta kodista käsin pohtimaan omaa vanhemmuuttaan sekä lapsen kehitykseen liittyviä asioita. 

Lue lisää Kelan Etäkuntoutus-hankkeesta.


Palaa otsikoihin