IMG_7543
3.9.2018 14.27

Tyttö olet helmi! -kehittämishanke käynnistyi tänään

Hanketyöryhmä aloitti odottavin ja innostunein mielin tänään työnsä uuden hankkeen parissa. Kuvassa vasemmalta Niina Hakala (hankepäällikkö, VIG-ohjaaja, psykologi), Minna Aallontie (hanketyöntekijä, VIG-ohjaaja, fysioterapeutti) ja Marika Väärä (hanketyöntekijä, VIG-ohjaaja, sairaanhoitaja).

Tyttö olet helmi! -hankkeen tarkoitus on tukea nuorten tyttöjen alkavien mielenterveysoireiden varhaista tunnistamista ja lisätä hänen kehitystään suojaavia tekijöitä. 

Hankkeessa vahvistetaan tytön ja äidin välistä suhdetta VIGMLL®-ohjauksen avulla (videoreflektiivinen menetelmä), järjestetään toiminnallisilla vertaisryhmiä ja tehdään yhteistyötä oppilashuollon kanssa Varsinais-Suomen alueella. 

Tyttö olet helmi! -hanke kuuluu Arvokas-avustusohjelmaan ja sen kesto on 2018-2021.

Syksyn aikana hanke aloittaa suunnittelun yhteistyökumppaneiden ja Arvokas-avustusohjelman kanssa. Lähiviikkojen aikana Tyttö olet helmi! -hankkeelle avataan oma sivu osoitteeseen www.lastenkuntoutus.net ja sieltä voit seurata hankkeen etenemistä. Kiitos jo kaikesta tähän astisesta kiinnostuksesta, jota uusi hankkeemme on herättänyt!

IMG_0745

Palaa otsikoihin