IMG_7543
17.1.2018 11.57

Tervetuloa uusi hallitus!

Säätiöllemme on valittu uusi hallitus. Hallituksen uusi puheenjohtaja on VTK Erkki Virtanen. Hän on aiemmin toiminut mm. kansliapäällikkönä työ- ja elinkeinoministeriössä. Muut hallituksen jäsenet ovat hallintojohtaja, varatuomari Tarja Larmasuo, pääsihteeri Milla Kalliomaa, johtaja Kirsi Hokka, erityisasiantuntija Kirsi Pollari, YTT Maija Pelkonen sekä kunnanjohtaja OTK Anneli Pahta.

Kuntoutuspalveluiden tuottaminen on tällä hetkellä uudistumassa. Kilpailutilanne on kova ja vastuu palveluiden laadusta ja kustannustehokkaasta ylläpitämisestä on säätiön hallituksen ja johdon yhteinen haaste tulevaisuudessa. Meille on tärkeää, että hallituksen jäsenten vahva asiantuntemus edustaa laaja-alaisesti yhteiskunnan eri osa-alueita.

MLL:n liittohallitus valitsee säätiön hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet kolmivuotiskausiksi. Säätiön hallituksen tehtävänä on kehittää ja suunnitella säätiön toimintaa ja taloutta ja huolehtia säätiön toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Seuraava hallituskausi on vuodet 2018-2020.

MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö on osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton kokonaisuutta. Yhteisenä arvona on halu edistää lapsen ja perheen parasta suomalaisessa yhteiskunnassa. Kaikki lapset ovat meille tärkeitä ja arvokkaita.


Lapsi sydämessä ja mielessä – nyt ja tulevaisuudessa.


Katariina Pärnä

säätiön johtaja, VTT

Johtaja-MLL-Lasten-ja-Nuorten-Kuntoutussäätiö

Palaa otsikoihin