IMG_7543
24.5.2018 10.00

Tervetuloa tutustumaan Alvar Aalto –matkailureitistöön Paimion parantolaan torstaina 24.5. klo 10 järjestettävään tiedotustilaisuuteen

Alvar Aalto -matkailureitti houkuttelee kulttuurinnälkäisiä kävijöitä uniikkeihin arkkitehtuurikohteisiin ympäri Suomen. Halukkaille järjestetään tilaisuuden jälkeen myös opastuskierros (uudistettu kierros) parantolassa.

Alvar Aallon arkkitehtuurin ympärille rakennettu valtakunnallinen, matkailijoita palveleva verkkopalvelu visit.alvaraalto.fi on avattu. Sivustolta löytyy mielenkiintoinen ja edustava kokonaisuus Alvar Aallon arkkitehtuuria eri vuosikymmeniltä ympäri Suomen. Arkkitehtuurikohteiden lisäksi palveluun on koottu tasokkaita matkailupalveluja, jotka houkuttelevat paikallisen kulttuurihistorian, luontokohteiden sekä majoituspaikkojen ja lähiruoan äärelle.

Visit Alvar Aalto-


Tervetuloa tutustumaan Alvar Aalto –matkailureitistöön ja erityisesti sen lounaissuomalaiseen antiin Paimion parantolaan (Alvar Aallontie 275) torstaina 24.5. klo 10 järjestettävään tiedotustilaisuuteen.

Halukkaille järjestetään tilaisuuden jälkeen myös opastuskierros (uudistettu kierros) parantolassa.

Matkojen suunnittelua helpottamaan visit.alvaraalto.fi -verkkopalvelusta löytyy myös käytännönläheistä tietoa, kuten kohteiden aukioloaikoja ja sijaintikarttoja, matka-aikatauluja sekä matkatoimistojen yhteystietoja.

Alvar Aalto -säätiön koordinoiman verkkopalvelun sisältö on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä matkailualueiden asiantuntijoiden ja paikallisten palveluyrittäjien kanssa. Valtakunnallinen hanke on saanut avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriön Kulttuurin matkailullisen tuotteistamisen hankerahastosta. Suomeksi ja englanniksi julkaistuun verkkopalveluun tuotetaan jatkossa lisää kieliversioita.


Lisätietoja:
Paimion kaupunki, matkailuneuvoja Jouni Lehtiranta, jouni.lehtiranta@paimio.fi, puh. 050 586 7733 MagniMundi Oy, yrittäjä Karoliina Vitikainen, karoliina@magnimundi.fi, puh.044 977 8981
Alvar Aalto –säätiö Tiedottaja Mirkka Vidgrén, mirkka.vidgren@alvaraalto.fi, puh. 040 168 5142


Palaa otsikoihin