IMG_7543
12.12.2017 14.28

Tänään tapahtui taikoja!

Vietimme tänään säätiössämme uuden monitoimitilan avajaisia. Merlin’s Magic Wand yhteistyössä SEA LIFE Helsingin kanssa ovat luoneet asiakasperheidemme käyttöön upean liikunta- ja monitoimitilan. Monitoimitila sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemassa Paimion parantolassa. Kiinteistön omistaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri. Liikunta- ja monitoimitila kulkee nimellä Meriaalto-sali.

Kuntoutus­ympäristöllä on tärkeä rooli perheille, koska perhekuntoutuksessa lapsilla ja vanhemmilla on mahdollisuus kokeilla yhdessä uusia asioita. Lapsen taidot voivat tulla turvallisessa ympäristössä uudella tavalla esiin. Meriaalto-salissa lapsi ja vanhemmat voivat asettua yhteisen leikin äärelle, mikä on erityisen tärkeää lapsen kehitykselle. Tässä tilassa on mahdollista saada kokemuksia leikin ilosta, aistitiedon jäsentymisestä sekä kehon ja mielen tyyntymisestä yhdessä aikuisen kanssa. Täällä kaikilla on tasavertainen mahdollisuus osallistua toimintaan!

Merlin’s Magic Wand on kansainvälinen järjestö, jonka tavoitteena on tuottaa ikimuistoisia kokemuksia sairaille, liikuntarajoitteisille ja avun tarpeessa oleville lapsille ja nuorille.

Sydämellinen kiitos säätiömme puolesta Merlin’s Magic Wand ja SEA LIFE Helsinki! Lisäksi kiitämme kaikkia mukana olleita yrityksiä ja kumppaneita: Mannerheimin Lastensuojeluliitto, VHB Concept Oy, Creani Partners Oy, FunSense ja Tress / Oy Piresma Ab.

Lapset ja aikuiset ottivat ilon irti uudesta Meriaalto-salista heti avajaisten ensihetkistä lähtien!

IMG_6798
IMG_6823

IMG_6800
IMG_6849
IMG_6889
IMG_6873Palaa otsikoihin