IMG_7543
5.12.2018 14.15

Suomen Valkoisen Ruusun 1. luokan mitali kultaristein kuntoutussuunnittelija Nina Larkelle

Nina - kiitokset ansiokkaasta ja pitkästä työurasta!

Tasavallan Presidentti on päättänyt antaa 6.12.2018 ansioituneille Suomen kansalaisille kunniamerkit. Kuntoutussuunnittelija Nina Larkelle on myönnetty Suomen Valkoisen Ruusun 1. luokan mitali kultaristein.

MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö onnittelee Ninaa kunniamerkistä sekä kiittää ansiokkaasta ja pitkästä työurasta lasten, nuorten ja perheiden parissa. Halaukset koko työyhteisöltä!

Nina Larkella on yhteensä yli 40 vuoden työura, josta hän on toiminut 24 vuoden ajan lasten, nuorten ja perheiden kuntoutuksen parissa eri tehtävissä. Hän on ollut mukana kehittämässä perhekuntoutustyön, erityisesti sopeutumisvalmennuskurssien, sisältöjä ja malleja. Työssään hän on toiminut aina perheiden tarpeita ja elämäntilannetta kunnioittaen ja arvostaen.  Nina Larke on luotettava ammattilainen, joka on kehittänyt omaa osaamistaan vastaamaan kunkin ajan ja työtehtävän vaatimuksia. Työuransa aikana hän on toiminut sekä asiakas-, suunnittelu-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä että esimiestehtävissä. Ihmisenä Nina tuo ja luo työyhteisöön esimerkillään positiivista ja tunnollista työtehtäviin sitoutumisen asennetta. Nina on osaamiseltaan ja sydämeltään palveluohjaaja. Onnittelut vielä kerran!

IMG_1692                                                                                                                       
Palaa otsikoihin