IMG_7543
22.12.2017 12.27

Leikkisää joulunaikaa ja kiitos vuodesta 2017

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia asiakasperheitämme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Hiljalleen siirrymme mekin joulun viettoon. Lapsi sydämessä ja mielessä voisi tarkoittaa näin joulunaikaan leikillisyyden tavoittamista yhdessä lasten ja aikuisten kesken.

Leikki tuo meidät yhteen tässä hetkessä, yhteisen asian äärelle, ihmettelemään sitä ja katsomaan mihin se johtaa. Leikkiä on vaikkapa syödä iltapala, jossa tomaateista on tullut lautaselle silmät ja paprikasta suu. Leikkiä on tehdä asioita epätotutusti, lukea pöydän alla tai pukea vaatteet nurinperin päälle.

Lapsi toivoo aikuisen leikkiin, heittäytymään hänen maailmaansa ja todellisuutensa. Silloin syntyy aito mahdollisuus ihmetellä yhdessä ja oppia uutta. Parhaimmillaan leikki antaa lapselle kokemuksen siitä, että hänen seurastaan nautitaan ja iloitaan ja että hän kelpaa.

Voit lukea lisää MLL:n Eevamaija Paljakan ajatuksia hänen kirjoittamastaan blogista Joulun ihme.

Kuvassa säätiömme Facebook-sivun joulukalenterissa seikkailevat Joulukamut istuvat korkealla Paimion parantolan katolla tähyilemässä jo kohti vuotta 2018.

IMG_7501
Palaa otsikoihin