Lastensuojelullinen-perhekuntoutus-MLL-Lasten-ja-Nuorten-Kuntoutussäätiö

Lastensuojelullinen perhekuntoutus

Perhekuntoutus voi auttaa tilanteessa, jossa perhe tarvitsee ulkopuolista tukea. Moniammatillisella työryhmällämme on laaja osaaminen ja pitkä kokemus perheiden kanssa työskentelystä. Perhekuntoutus on asiakasta arvostavaa ja tavoitteellista.

Kuntoutusjaksojen pituus sovitaan yksilöllisesti perheen ja kotikunnan lastensuojelun työntekijöiden kanssa. Kuntoutus voidaan toteuttaa myös avomuotoisina käynteinä perheen kotipaikkakunnalla. Kuntoutuksen maksaa sosiaalitoimi.

Kuntoutuksen tavoitteet

Kuntoutuksen tavoitteet laaditaan perheen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Kuntoutusta ovat suunnittelemassa perheen ja moniammatillisen työryhmämme lisäksi kotikunnan lastensuojelutyöntekijät. Mukaan voidaan ottaa myös perheelle tärkeitä läheisiä tai muita ammattilaisia.

Yhdessä perheen kanssa

Kuntoutus sisältää keskusteluja ja yhteistä tekemistä oman perheen kesken. Huomioimme tekemisessä eri ikäisten lasten tarpeet.

Tästä löydät lisää tietoa siitä, mitä perhekuntoutuksessa tehdään!

Menetelmät

Näin haet perhekuntoutukseen

Lastensuojelulliseen kuntoutukseen hakeudutaan oman kotikunnan lastensuojelutyöntekijän ohjaamana. Ota yhteyttä oman kuntasi sosiaalitoimen lastensuojelutyöntekijään, jos koet lastensuojelullisen perhekuntoutuksen voivan auttaa perheesi tilannetta.

Ota yhteyttä!

Eija-Maija Toikka, p. 040 5619 794