Isät-ja-Pojat-Puussa-MLL-Lasten-ja-Nuorten-Kuntoutussäätiö

Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta

Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta on tarkoitettu isälle ja pojalle yhdessä. Toimintaan voi osallistua pojan kanssa myös joku muu hänelle läheinen mieshenkilö. Toiminta on suunnattu pojille, joilla on neuropsykiatrisia oireita.

Toiminnan tavoite

Toiminnan tavoitteena on vahvistaa isän ja pojan välistä suhdetta tarjoamalla heille yhteisiä kokemuksia seikkailujen äärellä. Yhteiset kokemukset voivat vahvistaa pojan itsetuntoa ja tukea isän vanhemmuutta. Lisäksi toiminnan avulla rohkaistaan isiä ja poikia kokeilemaan uusia asioita harrastekokeilujen parissa.

Neuropsykiatrinen oireilu voi näkyä pojalla esimerkiksi pulmina itsesäätelyssä, tarkkaavuudessa, keskittymisessä ja sosiaalisissa suhteissa. Osallistuminen ei edellytä diagnoosia tai lähetettä.

Tulostettava IPP-esite 2018 (pdf) (2.1 MB)

Yhdessä seikkailua

Isät ja pojat puussa kokonaisuus sisältää 3 seikkailullista toimintaviikonloppua ja 1–2 harrastekokeilua Turun ja Salon alueella.

Seikkailulliset toimintaviikonloput - Tapahtumakalenteri 2018 (pdf) (78 KB)

  • sisältävät melontaa, retkeilyä, seikkailullisia haasteita ryhmässä, kiipeilyä ja kalliolta laskeutumista sekä ruuanlaittoa luonnossa
  • ajankohta perjantai-illasta lauantaipäivään
  • suunnattu ikäryhmille 10–13- ja 13–16-vuotiaat
  • ryhmässä 6 poikaa ja heidän isänsä
  • varustukseksi riittävät tavalliset ulkoiluvaatteet

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua toimintaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeella, jonka jälkeen koordinaattori ottaa sinuun yhteyttä.

Toiminnan osallistumismaksu on 50,00 euroa. Osallistumismaksu sisältää isän ja pojan toimintaan osallistumisen, toimintaviikonloppujen majoituksen ja ruokailut sekä harrastekokeilujen sisäänpääsymaksut. 

Toiminnan rahoittaa

Isät ja pojat puussa -toimintaa rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Isät ja pojat puussa -toiminta on kehitetty STEA:n Emma & Elias -avustusohjelmassa kehittämishankkeena vuosien 2015–2017 aikana. 

Ota yhteyttä!

Satu Kananen
Isät ja pojat puussa -koordinaattori 
toimintaterapeutti AMK, sairaanhoitaja AMK
satu.kananen@mll.fi
p. 040 653 1735

Ilmoittaudu tästä