Vapaa-aika-MLL-Lasten-ja-Nuorten-Kuntoutussäätiö

Vapaa-aika

Tiloistamme ja ympäristöstä löytyy runsaasti turvallista ja virikkeellistä tekemistä perheesi vapaa-aikaan.

Yhteistä tekemistä sisätiloissa

Ilta-aikaan perheesi käytössä on päärakennuksen leikkitiloja ja erilaisia sisäpelitiloja (mm. biljardihuone, pöytätennis, pöytäjalkapallo, pöytäcurling). Lisäksi iltakäytössä on takkahuone, johon perheet voivat kokoontua viettämään ilta-aikaa. Takkahuoneella voit keittää kahvit, katsoa tv:tä ja tutustua muihin perheisiin. Lapsille on tarjolla pelejä ja leluja. Iltakäytössä on kolme saunatilaa, joista perheesi voi halutessaan varata oman saunavuoron. Meiltä löytyy myös nettiyhteydellä varustettu asiakastietokone. Perheesi voi lainata omalle asunnollenne leluja, pelejä ja kirjoja ”Lainiksestamme”.

Perheen kanssa ulkona

Kesäaikaan voit lainata ulkopelejä ja liikuntavälineitä. Lasten käyttöön on lainattavissa erilaisia potkittavia ja poljettavia kulkupelejä. Lisäksi löytyy polkupyöriä vapaa-ajan iltakäyttöön. Talviaikaan lähistöllä on hyviä pulkkamäkiä. Mäenlaskuun tarvittavat pulkat ja liukurit voit lainata meiltä. Kuntoutuskeskusta ympäröivät nurmialueet ja metsäinen luonto mahdollistavat monenlaiset ulkoleikit turvallisessa ympäristössä. Alueellamme on myös hyvin varusteltu ja turvallinen esteetön leikkikenttä sekä muita ulkoleikkipaikkoja.

Tekemistä lähialueilla

Lähimmät kaupat sijaitsevat Paimion keskustassa noin 2,5 km päässä ja idyllisen Paimion pikkukaupungin palvelut ovat käytettävissänne. Voit tutustua vapaa-ajalla perheesi kanssa myös Turun (n. 30 km kuntoutuskeskuksesta) tapahtuma- ja kulttuuritarjontaan. Suosittelemme lämpimästi esim. Turun Kupittaalla sijaitsevaa Seikkailupuistoa, josta löytyy puuhaa monen ikäisille lapsille maksutta.


Vapaa-aika-MLL-Lasten-ja-Nuorten-KuntoutussäätiöVapaa-aika-MLL-Lasten-ja-Nuorten-Kuntoutussäätiö