IMG_1009

Seuraava VIG MLL-koulutus

Ilmoittaudu mukaan seuraavaan tammikuussa 2019 alkavaan VIGMLL®-ohjaajakoulutukseen (perustaso 7op). Koulutus sisältää 5 koulutuspäivää, yksilö- ja pienryhmätyönohjausta sekä itsereflektion tekemisen oman videon ja kirjallisen työn avulla.

VIG MLL® -menetelmästä on julkaistu arvio Kasvun tuen menetelmäkirjastossa. Kasvun tuki on vaikuttavan varhaisen tuen tietolähde. Sen avulla levitetään tietoa ja ymmärrystä vaikuttaviksi todetuista menetelmistä.

Englannin National Institute of Health and Care Excellence (NICE) mainitsee VIG-menetelmän uusimmassa varhaisen sosiaalisen vuorovaikutuksen hoitosuosituksissaan (viimeisin päivitys 12/2017). Menetelmä on pohjoismaiden ja Euroopan lisäksi käytössä mys mm. Yhdysvalloissa, Ecuadorissa ja Meksikossa, yhteensä yli 15 maassa. Katso uusi esittelyvideo VIG - Cathcing the Waves of Attunement (2:18 min)

VIG-menetelmää on alusta alkaen kansainvälisesti käytetty myös ammattilaisten vuorovaikutustaitojen tukemiseen kasvatus-, sosiaali- ja terveysalalla. Nykyään tälle kohderyhmälle käytettävästä VIG-sovelluksesta käytetään nimeä Video Enhanced Reflective Practice (VERP). Suomalaisessa VIG MLL®-kuolutuksessa on myös mahdollisuus erikoistua VERP -menetelmään.

Koulutuksen hinta on 1 410,00€ + alv. sisältäen koulutuspäivät, työnohjauksen, koulutusmateriaalin, tasoarvion sekä lounaan ja kahvin koulutuspäivinä.

Olemme uudistamassa koulutussuunnitelmaan vastaamaan viimeisimpiä AVIGuk tekemiä uudistuksia ja laitamme lähiaikoina lisätietoa asiasta. Ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos tulee kysyttävää jo ennen sitä!

Koulutusryhmään mahtuu mukaan 12 koulutettavaa ja koulutus toteutetaan, kun koulutukseen on ilmoittautunut vähintään 8 koulutettavaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutukseen on 31.12.2018.

Ilmoittaudu koulutukseen

Koulutuspäivät Paimion parantolassa:
17.1.2019
7.2.2019
21.3.2019
25.4.2019
23.5.2019 (tasoarvio)

Kouluttajat ja työnohjaajat:
Nina Mellenius
VIGMLL® -työnohjaaja ja kouluttaja, KM (PhD. stud.)
Theraplay-työnohjaaja ja kouluttaja (koulutuksessa)
nina.mellenius@mll.fi

Pekka Lyytinen
VIGMLL®-työnohjaaja ja kouluttaja, PsL, psykoterapeutti perhe- ja pariterapia (ET)
pekka.lyytinen@mll.fi

Niina Hakala
VIGMLL®-työnohjaaja (koulutuksessa), PsM
niina.hakala@mll.fi

Käy kurkkaamassa twiittimme 8. kansainvälisestä VIG-konferenssista:
Terveiset VIG-konferenssista Cornwallista

IMG_1009